top of page

Ingrid Vetlesen

sopran

Ingrid Vetlesen har sin utdannelse fra konservatoriene i Tromsø og Stavanger, samt Operaakademiet i København. Hun debuterte i 2008 ved Det Kongelige Teater som Barbarina i Figaros Bryllup, og har siden sunget roller ved teatre og festivaler i både Norge og utlandet (Aarhus Sommeropera, Nationaltheatret, Grieg-festivalen, Dubrovnik Summer Festival, Fjøsfestivalen, Oslo Operafestival m.m.). I tillegg er hun en ettertraktet solist og kammermusiker (Oslo Bach-kor, Solistkoret, Ullern Kammerkor, Sofienbergkoret, Københavns Drengekor m.m). I 2007 var hun finalist i Dronning Sonja Nasjonale konkurranse, og i 2009 vant hun Opera Grand Prix under Oslo operafestival.

www.ingridvetlesen.com

Hilma Wikström

sopran

Svenska sopranen Hima Wikström är en mångsidig sångerska med en bred repertoar som innefattar romanser och lieder, opera, kammarmusik och kyrkomusik. Hon ger regelbundet konserter runt om i Sverige samt i Norge, och hon har setts i konsertsammanhang i USA, Brasilien, Italien och Storbritannien. 

Hilma beskrivs ofta som en expressiv sångerska med en ovanligt vacker timbre och fängslande scennärvaro.

Sin masterexamen har hon från Musikkonservatoriet i Trondheim, kandidatexamen från Piteå Musikhögskola/Columbus State University, GA och hon har även studerat vid Härnösand Opera Studio.

http://hilmawikstrom.wixsite.com/home/hem

Marit.jpg

Marit Sehl

sopran

Marit har utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og Operaskolen ved Sydney Conservatorium of Music. Hun har opptrådt i Sydney Opera House, i Liedergalerie Hamburg og på scener og festivaler rundt om i Norge.

Marits første operaengasjement var som en av Elsas pasjer i Lohengrin (Opera Australia). Senere har hun sunget Dido, Mercedes, Flora, Cherubino og andre roller i operaer og teaterstykker. I forestillingen ”Operaball” opptrådte hun sammen med Trond Halstein Moe, Henrik Engelsviken og Tanja Leine.

Innenfor kirkemusikk er Marit benyttet som solist på Mozarts Requiem, Händels Messias, Bachs pasjoner etc. Hun var fast engasjert i Det Norske Solistkor fra 2006 til 2017.

http://maritsehl.no/

 

Ingeborg.jpg

Inger Øvrebø Uberg

sopran

Inger Øvrebø Uberg er en allsidig klassisk sanger, utdannet fra Griegakademiet i Bergen, Norges Musikkhøgskole i Oslo og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Mastergraden i Stockholm spesialiserte henne som solist innenfor tidligmusikk-feltet. Inger er en aktiv utøver spesielt innenfor barokk- og renessansemusikk. Hun driver også sitt eget operakompani, Kompani Opera Mobile og SOL musikkteater for barn og unge. Målet for ensemblene er å spre kammeropera og klassisk musikk av høy kvalitet til mennesker i alle aldre, uavhengig av bakgrunn og tidligere erfaring med sjangeren.

 

bottom of page